tiistai 4. joulukuuta 2012

Saunaband


Vasemmalta alkaen: Jukka Kuronen, Ari Koistinen, Ismo Pentikäinen, Tatu Korhonen ja Raimo Torvinen

Syksyllä 2011 samalla kun kokoonpanomme asettui nykyiseen muotoonsa, saimme keksittyä bändille viimein nimen Saunaband. Tätä ennen oltiin soiteltu ja kehitelty bändiä kaikessa rauhassa loppukesästä 2010 lähtien tilapäisnimellä Ismo Pentikäinen Band. Mika Tirkkosen ja Saku Hyvärisen keskityttyä Puikot bändiin, tilalle tulivat Ari Koistinen ja Rami Torvinen. Näin muotoutui Saunaband, joka siis koostuu seuraavasti:

  • Jukka Kuronen laulu, basso
  • Ari Koistinen  rummut
  • Ismo Pentikäinen laulu, kitara
  • Tatu Korhonen laulu, koskettimet
  • Raimo Torvinen laulu, kitara
Eli kokoonpano on monista yhteyksistä tunnetuista pitkän linjan soittajista koottu ryhmä.

Bändillämme löytyy jo nyt feisbuukki sivut. Työn alla on myös kotisivut. Bändimme on lisäksi organiosoimansa toimintansa mm. keikkamyynnin kannalta helpottavaan yhtiömuotoon osuuskunnaksi.

Ohjelmistomme koostuu cover-biiseinä seitkyt-kahdeksankymmentäluvun klassikko rock-biiseistä höystettynä omilla kappaleilla. Joita kirjoittavat lähestulkoon kaikki bändin jäsenet. Lisäksi löytyy runsaasti lauluvoimaa koskapa bändissä lähes kaikki laulavat sooloja ja sen lisäksi moniäänistä stemmaa! Seuraava biisi on helmikuulta 2012
On kyllä varsin inspiroivaa musisoida Saunabandissä. Ramin ja allekirjoittaneen kitarat harrastavat stemmaa sekä vuoropuheluja, johon Tatu lisää maukkaasti ainakin näillä kulmilla niin harvinaista rock-kiipparointia! Jukan sekä Arin luodessa tanakan ja groovaavan pohjan! Siihen sitten lauluja moniäänisesti. Nam.

Syksyn bändileirillä saatiin jäsenneltyä toimintaa kovasti. Sen lisäksi että musisoitiin aamusta iltaan, ehdittiin saunomaan :D sauna oluineen, sekä pidettyä Tatun sanoiks bändipolitbyrå-kokousta. Sekä nauraa rätkättää hyvien biisien lomassa.

Vuosi 2013 tulee olemaan Saunabandille aktiivista toiminnan kehittämisen aikaa. Samalla haluamme päästä tuomaan musiikin ilosanomaa monessa tilaisuudessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti